Biljartgolf en boerenbroodmaaltijd

Eeterij

Een echte boerenmaaltijd na het golfen

Onze uitgebreide terrastuin doet soms denken aan een authentiek boerenerf, inclusief allerlei bijbehorende attributen. Het is dan ook niet gek dat het spelen van een partij biljartgolf in onze tuin zich perfect laat combineren met een uitgebreide boerenbroodmaaltijd.

Biljartgolf en Boerenbroodmaaltijd (vanaf 8 personen)

22,50 p.p.

In onze bourgondische terrastuin speelt u eerst een partij biljartgolf, waarbij u in groepjes 18 holes afwerkt. Het doel is simpel: probeer met zo min mogelijk stoten met de biljartkeu het balletje in de hole te krijgen. U speelt ongeveer 1 tot anderhalf uur, waarbij uw ervaring als biljarter geen rol speelt. Beter gezegd: Iedereen kan winnen. Zodoende is dit spel geschikt voor jong en oud. Dit heeft mede te maken met het feit dat de banen op tafelhoogte staan, waardoor u niet door de knieën hoeft. 

Na afloop van het golfen serveren wij u een uitgebride boerenbroodmaaltijd. U begint met een boerengroentesoep en krijgt vervolgens een uitgebreide broodmaaltijd voorgeschoteld. Deze bestaat uit verschillende luxe vleeswaren en kaas, een vleeskroket, verschillende soorten rauwkost, luxe broodjes en brood. Ter afsluiting krijgt u boerenroomijs met slagroom.

De ideale manier om biljartgolf te combineren met een stevige en bevredigende maaltijd!

Dit arrangement is exclusief drankjes. Ook hiervoor bieden wij echter verschillende arrangement. Kijk daarvoor op onze speciale Drankenarrangementen-pagina.

 

Wagenhuis